Propera vacunació contra la grip

,

Benvolguts i benvolgudes,

Us volem informar de dues coses importants que tenim previstes per a les properes dates:

A partir del dilluns 30 de setembre es realitzarà als nostres dos centres, Residència Vila Vella i Residència Santa Caterina, la vacunació contra la grip i la vacunació contra la Covid. Us demanem que en cas que no vulgueu que al vostre familiar li siguin administrades alguna d’aquestes vacunes, ho comuniqueu com més aviat millor a la direcció del centre residencial:

 

El dilluns 14 d’octubre a les 19 h, al Museu de la Mediterrània, hem programat la conferència “L’acompanyament de persones amb demència des de la cura familiar. Cognició, emoció i conducta”, a càrrec de Marina Roman, experta en psicologia positiva per IEPP de l’entitat Alzheimer Catalunya Fundació. En acabar la conferència s’oferirà un petit refrigeri a tots els assistents.

En el marc d’aquest acte aprofitarem per a explicar-vos el projecte de voluntariat que estem impulsant des de la Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí.

Aquest acte està adreçat a les famílies que teniu persones grans en els nostres centres residencials així com a les famílies usuàries del servei de centre de dia. Us animem a venir perquè es parlarà d’aspectes que són molt importants i interessants. També us animem  a convidar familiars i amics a assistir a l’acte perquè es tracta d’una activitat oberta a tothom.

 

Us adjuntem algunes imatges de la Festa dels Indians que vam celebrar divendres passat, i també de l’audició de sardanes que es va fer a la plaça de la Vila el dissabte. Totes dues activitats formen part del programa d’actes amb motiu de la celebració de la Festa de la Mercè que estem fent aquests dies a la Residència Vila Vella.

Tot esperant que estigueu molt bé, us enviem una afectuosa salutació,

 

Fundació Hospital Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí

  Torroella de Montgrí, 23 de setembre de 2024